12. mar. 2012

Yndlings-fisk med kokos, ingefær og karrypasta



Denne opskrift er uden tvivl på top tre over mine yndlingsretter.

Ingredienser:
2 pangasiusfilletter (optøet)
1 spsk. frisk hakket ingefær eller ingefær på glas
1-2 spsk rød karrypasta
3 fed hvidløg
1 stor dåse kokosmælk
Limesaft
Salt og peber
Evt. porrer eller forårsløg (kan udelades)
Evt. 2 spsk. cremefraiche

Dup den optøede fisk tør for vand.
Smør rød karrypasta ud på fiskens overflade.

Steg fisken på en pande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket hvidløg, hakket ingefær og limesaft. (og tilsæt her porrer eller forårsløg, hvis du har det)
Efter et par minutter, tilsæt da kokosmælk og mere limesaft.
Smag til med salt og peber, og evt. cremefraiche.

Ofte har jeg de fleste ingredienser til denne ret i mit køkken. Jeg har næsten altid fisk i fryseren.
Så det ender ofte med at jeg ikke bruger porrer, forårsløg eller cremefraiche. Men det er heller ikke nødvendigt, og smager dejligt uden. 
Man kan altid servere en dejlig grøn salat til også, eller noget rustikt brød.

Server med ris, brune ris, nudler eller speltkerner.


Fisk med karrypasta


Fisken steger med ingefær, hvidløg og limesaft


Den færdige ret i panden


Så er der mad!

Happy eating!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar