17. feb. 2012

Pølsehorn


Lækre luftige pølsehorn, der kan bruges til madpakken, snack eller frokost. Man kan også bruge dejen til pizzasnegle. Opskriften har jeg fra Amo. Men jeg har ændret lidt i den.

Ingredienser:

500 gr. mel
125 gr. smør eller magarine
50 gr. gær
2,5 dl. mælk
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
10-12 pølser

Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt mel, mælk, sukker, salt og smør.
Del dejen i tre portioner og form dem til runde kugler. Lad dem hvile et par minutter.
Herefter skal du rulle hver dejkugle ud til en cirkel og del dem i 8 trekanter.
Læg en halv pølse på hver del og rul til et horn.
Lad hornene hæve i ca. 20 min.
Pensles med et sammenpisket æg, og bages ca. 10 min midt i ovnen på 250 grader.


Dejen formet til tre kugler


Færdig - lige til at spise!

Husk at opbevar pølsehornene i køleskabet. Eller frys dem ned til de skal spises.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar