17. feb. 2012

Asiatisk kyllingelasagne



Denne opskrift har jeg fra en veninde - og den smager virkelig godt! Ikke just en klassisk lasagne - men en dejlig smagfuld pastaret!

Ingredienser:
250-300 gr. fuldkornspasta (ukogte)
2 peberfrugter
2 spsk. olie
350 gr. kyllingefillet i tern
3 spsk. soyasauce
3 spsk. sød chilisauce
5 dl hønsebouillon
2 fed hvidløg
1 spsk. brun farin
1 mornaysauce
Rasp

Skær kyllingefilleterne i tern og steg dem i olie.
Tilsæt peberfrugt i tern og hvidløg og lad det stege et par minutter til kyllingen næsten er gennemstegt. 
Tilsæt derefter soya, sød chilisauce, bouillon og brun farin og smag til med salt og peber.
Lad simre i 5 minutter.

Læg pastaen i et fad og læg kyllingesaucen henover. Sørg for der er nok væske, så pastaen dækkes. Tilsæt evt. lidt ekstra bouillon eller vand hvis det kniber.
Tilsæt så mornaysaucen. 
Dæk med rasp.

Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-35 minutter, til pastaen er nok.

Hvis man vil reducere bagetiden, kan pastaen koges et par minutter inden.


Kyllingen og de røde peberfrugter er skåret i tern


Kylling, peberfrugt og hvidløg steger på panden


Soya, sød chilisauce, brun farin og bouillon tilsættes


Bages i ovn - og så er der ikke andet tilbage end at servere retten!


Happy eating!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar