17. maj 2012

Bulgursalat med hvidløgsbønner, tomat og feta


Så står sommeren for døren, selvom det ikke virker sådan lige nu. Men elsker en god bulgursalat om sommeren, så her får I lige opskriften...

Ingredienser til 4-5 personer:
4 dl.fuldkorns-bulgur
Vand
250 gr. Cherry tomater
Feta
En håndfuld bønner
2 fed hvidløg
En spsk. smør
Salt og peber
Olivenolie

Kog bulguren efter anvisningen på pakken. Lad den køle af en times tid.
Varm smør, i en lille gryde, og lad bønnerne stege med hakket hvidløg. Alt efter om det er friske eller frosne bønner, så sørg for at smage til undervejs, så bønnerne stadig har lidt bid.
Skær tomaterne og feta i tern.

Vend den afkølede bulgur i en smule olivenolie, og vend hvidløgsbønner, tomat og feta i bulguren. Smag til med salt og peber.

Server med frikadeller, kylling, eller noget helt tredje.

Jeg serverede dem med kyllingefrikadeller.

Happy eating!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar